NIEUWS

PDC breidt haar team uit!

13-02-2018

In het kader van kennis en ervaring delen bij PDC is op 5 februari een nieuwe stagiaire begonnen aan zijn zoektocht binnen onze dynamische organisatie. Graag stellen we onze laatste aanwinst aan u voor!

Lees verder
NIEUWS

Kickstart voor jezelf en je team met 5 tips & een recept

31-01-2018

Motivatie. Soms moet het uit je tenen komen om je (werk)dag te beginnen. Maar uiteindelijk willen we allemaal met veel zin en bevlogenheid doen waar we van houden. Daarbij is het door de stijgende AOW-leeftijd noodzakelijk dat Nederlanders steeds langer doorwerken. Om dit mogelijk te maken, is langere inzetbaar binnen je werk en je bedrijf van essentieel belang. Daarbij ligt de aandacht op goed, gemotiveerd en gezond werken. PDC geeft vanuit deze visie 5 tips en een kickstart recept om elke dag goed te beginnen!

Lees verder
NIEUWS

Irritant, 2018 is net van start en teamlid/ collega heeft z'n vakantie al geclaimd

17-01-2018

Terwijl de een nog bezig is met het verwerken van Blue Monday, heeft de ander al (met vroegboekkorting) zijn vakantie geboekt. Hoe zorg je ervoor dat dit een beetje collegiaal gebeurt?

Lees verder
NIEUWS

Wetswijzigingen rond personeel per 1 januari 2018

03-01-2018

Een nieuw jaar brengt nieuwe wetten met zich mee. Ook in 2018 zijn er enkele belangrijke wetswijzigingen voor ondernemers met personeel. Wat gaat er precies veranderen? PDC zet de 6 belangrijkste wetswijzigingen per 1 januari 2018 op een rij.

Lees verder
NIEUWS

PDC wenst eenieder fijne feestdagen!

21-12-2017

PDC wil iedereen via deze weg een feestelijke groet brengen. Lees hieronder verder.

Lees verder
NIEUWS

Recept voor aandacht op de werkvloer en in de keuken!

21-12-2017

December is bij PDC de Carecember maand. Tijd nemen en aandacht geven aan uw medewerkers, teamleden of collega’s draagt bij aan een goede werksfeer binnen uw team of afdeling. Als leidinggevende is het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met uw medewerkers. Zoals men zegt: ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit!’. In dit artikel gaan we in op de vraag waarom tijd en aandacht zo belangrijk is in het kader van teamontwikkeling en leggen we de verbinding naar een slowfood recept om te gebruiken als inspiratie voor de feestdagen. Lees hier onze tips en het recept!

Lees verder
NIEUWS

2018 staat bij PDC in het teken van Duurzame Inzetbaarheid. Elke maand een heel jaar lang organiseert PDC een webinar!

19-12-2017

In 2017 organiseerde PDC de eerste kennissessie over het thema duurzame inzetbaarheid. De enthousiaste reacties van de deelnemers hebben ons er nog meer van overtuigd om door te gaan met thema. En eigenlijk kan het ook niet anders, want de arbeidsmarkt zal de komende jaren nog meer veranderen en het tempo waarop dit gaat wordt alleen maar hoger. PDC organiseert daarom een heel jaar elke maand een webinar over dit thema. Lees hieronder meer.

Lees verder
NIEUWS

Wie in zijn werk iets doet voor een ander, ervaart het meeste geluk!

24-11-2017

Wie heeft een relaxte baan? Zo luidde de oproep op de site van Algemeen Dagblad. Ze gingen langs bij zes van de inzenders, van een advocaat tot een bruidsfotograaf. Hun overeenkomst? Ze betekenen iets voor een ander. Uiteraard spelen individuele wensen, behoeften en karaktereigenschappen ook een rol bij het al dan niet ervaren van stress in je werk. Werk dat bij de een stress oproept, is voor de ander de ideale baan. Wat voor de een een spannende uitdaging is, is voor de ander oersaai. Lees hier meer over dit interessante onderzoek en het thema werkgeluk.

Lees verder
NIEUWS

Afsluiting Week van de Werkstress – PDC deelt een heerlijk, gezond en stressvrij recept!

17-11-2017

Het zal u niet zijn ontgaan door alle media aandacht die er naartoe gaat, het is de Week van de Werkstress! Naast de talloze tips en weetjes die rond worden gegooid, over hoe het werk aan te passen om stress tegen te gaan, zijn er ook eenvoudige wijzigingen te maken in uw leefpatroon die zeker baat hebben om het stressniveau te verlagen, onder andere met voeding. Ter afsluiting van de Week van de Werkstress heeft PDC daarom een heerlijk recept voor u klaarstaan dat een stressvrije werking heeft. Lees hier meer!

Lees verder