NIEUWS

Persbericht | PDC de enige gecertificeerde arbodienst in Meierijstad

21-02-2019

Vanaf heden mag Personeel Diensten Centrum Veghel zich een gecertificeerde arbodienst noemen. De arbodienst van PDC is gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance volgens de norm Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten.

Lees verder
NIEUWS

Arbeidsrecht: Hoe deskundig is het deskundigenoordeel?

19-02-2019

Een werknemer is volgens een deskundigenoordeel niet in staat haar eigen werkzaamheden uit te voeren. Haar werkgever weigert desondanks haar loon te betalen, omdat de bedrijfsarts geen arbeidsgeschiktheid heeft geconstateerd. Het laatste woord is aan de kantonrechter.

Lees verder
NIEUWS

Spanning op de arbeidsmarkt naar nieuw hoogtepunt

15-02-2019

De spanningsmeter arbeidsmarkt is een grafische weergave van de spanning op de arbeidsmarkt. Spanning volgt uit de balans tussen vraag naar extra arbeid en het beschikbare aanbod hiervan.

Lees verder
NIEUWS

Reminder: Kosten voor ontvangen SMS code per 1 februari a.s.

28-01-2019

Graag attenderen wij u op de mailing die we hebben verzonden begin januari 2019. De informatie hierin is van belang voor alle onze klanten die gebruik maken van SMS als tweede factor bij inloggen in het PDC Verzuimportaal. Kosten voor SMS worden, zoals in de mail beschreven, per 1 februari 2019 doorbelast. We adviseren u over te stappen naar de beschikbare twee alternatieven, namelijk de USB token of via de Google Authenticator App. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Lees verder
NIEUWS

Wijziging inlogmethode & kosten PDC Verzuimportaal

10-01-2019

Heden loggen degene met een verstrekte toegang tot het Verzuimportaal in met een extra code, ook wel de TweefactorAuthenticatie genoemd. De meerderheid zal een sms als code ontvangen op zijn of haar zakelijke mobiel. Vanaf vrijdag 1 februari aanstaande zijn voor het ontvangen van een sms kosten berekend worden. Aangezien we u willen ontzorgen en zoveel mogelijk de kosten willen drukken, zijn er enkele alternatieven voorhanden. Deze zullen tevens vanaf heden voor eenieder beschikbaar zijn. Lees hier meer over wat zowel de gratis als de betaalde alternatieven zijn.

Lees verder
NIEUWS

Uitgelicht: Nieuwe wetten in 2019 voor werkgevers

19-12-2018

Wat verandert er op 1 januari 2019 voor werkgevers? Van extra geboorteverlof tot een vergoeding bij ongevallen en het minimumloon. Bekijk de belangrijkste wetswijzigingen voor ondernemers met personeel.

Lees verder
NIEUWS

Misvattingen over werken tijdens de feestdagen

18-12-2018

Veel werknemers denken dat ze wettelijk recht hebben op vrijaf met de feestdagen of dat zij een toeslag ontvangen als zij werken op feestdagen zoals eerste kerstdag of nieuwjaarsdag. Toch is dat niet waar. Regels hierover vindt u wel terug in de cao of arbeidsovereenkomst.

Lees verder
NIEUWS

Wijzigingen & update functionaliteiten PDC Verzuimportaal

18-12-2018

In het PDC Verzuimportaal waar u op inlogt voor de ziek- en herstelmeldingen en het monitoren ervan, zullen een aantal zaken wijzigen die reeds van toepassing zijn. Klik hier voor het artikel met de meest prominente wijzigingen.

Lees verder
NIEUWS

Testimonials klanten & samenwerkingspartners PDC

18-12-2018

Al eerder berichtten we u over de aanpak van de verzuimbegeleiding van PDC. We zijn pro-actief en zetten in op een snelle terugkeer naar het werk. We denken met u mee in oplossingen, op korte en lange termijn. Onze mindset is namelijk die van de ondernemer. We begrijpen het als u ons niet zomaar gelooft. Daarom laten we onze klanten en samenwerkingspartners vertellen waarom zij met PDC samenwerken. Lees hier meer over hun ervaringen.

Lees verder