Servicecentrum

In het servicecentrum is uw gids en begeleider een ervaren P&O adviseur die u ondersteunt en ontzorgt op alle zaken rondom het personeel.

Ondernemen vraagt om deskundigheid, snelheid, een hands-on en geen 9 tot 5-mentaliteit. Dit vindt u ook in de samenwerking met de P&O adviseur. De focus ligt hierbij op het verhogen van de kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Dat doen wij door een effectief en meetbaar personeelsbeleid voor u op te stellen.

En we gaan daarbij  uit van een duidelijke en heldere visie: goede bedrijfsresultaten behaalt u door gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Het Personeel Diensten Centrum huisvest verschillende diensten en producten. Gewerkt wordt vanuit de diverse modules die de hele cyclus van in-, door- en uitstroom van medewerkers omvat; van werving en selectie, functioneren en beoordelen tot ontwikkeling en ontslag. De P&O adviseur ondersteunt u bij het maken van keuzes, het vinden van oplossingen en de uitvoering ervan. Wat geleverd wordt, is maatwerk dat aansluit bij uw praktische vragen.

Strategie bepalen
Ook kunt u de P&O adviseur strategische vragen voorleggen; bijvoorbeeld u denkt over uitbreiding en hoe u uw personeelsbestand hierop optimaal moet afstemmen. De P&O adviseur geeft niet alleen advies in deze trajecten, maar voert deze desgewenst, ook voor u uit.  U betaalt alleen voor de door u gewenste onderdelen.

De P&O adviseur werkt niet alleen. Hij wordt ondersteund door een uitstekende back office en een providerboog die bestaat uit diverse professionals met een eigen expertise. Denkt u daarbij aan juristen, marketeers, bedrijfsartsen en de HR-collega's van de regionale dienstencentra.

Personeelinformatiesysteem
Tevens kunt u in dit centrum gebruik maken van een personeelinformatiesysteem. Het gaat hierbij niet alleen op de NAW-gegevens maar tevens kunnen alle arbeidsvoorwaarden van toepassing op de individuele medewerker worden ingevoerd in het systeem, te denken valt hierbij salarisgegevens, pensioenafspraken, regeling reiskosten, uitgifte eigendommen werkgever. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om medewerkersniveau documenten op te slaan zoals bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst.

Omdat het een database betreft. kunt u er voor uw bedrijfsvoering belangrijke managementinformatie uithalen, zoals verzuimcijfers, percentage uitstroom, personeelsamenstelling in leeftijd en/of geslacht.

Indien u als ondernemer kiest voor het personeelsinformatiesysteem, zal aan u en/of personen die met het systeem gaan werken een instructie worden gegeven. Een andere mogelijkheid is dat de P&O adviseur het systeem onderhoudt en mutaties doorvoert voor uw bedrijf.

Tarieven
De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van de mate van zelfstandigheid dat u het systeem bedient. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Wilt u meer weten over het Servicecentrum of een offerte ontvangen dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken op 085 - 4444 330 of via post@pdcveghel.nl.