Kenniscentrum

De naam zegt het al, Kenniscentrum, de online rechterhand van de ondernemer voor de praktijk. Maar ook live in de vorm van bijeenkomsten, zoals de Kennistafels die PDC organiseert.

Een portaal die de ondernemer niet alleen up-to-date houdt met nieuws, opinies en achtergronden, maar vooral zijn dagelijkse werk een stuk makkelijker maakt. Dankzij snelle zoekopties die hem verlossen van eindeloos gezoek en geblader in papieren documentatie.

De kenniscentrum wordt voorzien in de basis informatiebehoeften van ondernemers op het gebied van personeel. De kenniscentrum omvat onder meer de volgende onderdelen:

1. Informatieverstrekking over wet- en regelgeving en daaruit voortvloeiende ontwikkelingen op het gebied van personeel.
2. Drie thema's met (achtergrond)informatie over personeel en werk, zoals beloning, ziekteverzuim en functioneren enzovoort.
3. Voorbeelden bedrijfsregelingen.
4. Modellen en voorbeeldformulieren.

 

PDC deelt kennis aan tafel

Naast het online kenniscentrum organiseert PDC met regelmaat Kennistafels om over diverse actuele onderwerpen de laatste kennis te delen. We zorgen voor een interactieve setting waar alle informatie, vragen en opmerkingen van de deelnemers aan bod kunnen komen.

Kijk voor meer informatie, data en de thema's op deze link waarop alle onze evenementen staan.

Onderdeel van het abonnement

Met een abonnement op het kenniscentrum verzekert de ondernemer zich van het juiste antwoord en de makkelijkste oplossing. En dat scheelt tijd!

In dit complete abonnement zijn naslagwerken van zeven thema's over personeel en werk, samen met meer dan 100 praktische tools gebundeld en online toegankelijk.

Wilt u meer weten over een abonnement, het Kenniscentrum & de mogelijkheden dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken op 085 - 4444 330 of via post@pdcveghel.nl.