Vitaal aan boord | Hoe regelen we dat bij PDC? - Deel 2

PDC is, zoals onze trouwe lezers weten, zelf ook actief bezig met het thema 'vitaal aan boord'. Dus wat doe je als team wanneer je in 1 week precies tegelijk samen bent? Waar de een net terug was van vakantie en de ander de volgende dag mocht gaan genieten van haar vakantie? Dan plan je een heerlijke picknick in met elkaar. De locatie was het Julianapark in Veghel dichtbij ons kantoor. Ieder had gezorgd voor iets lekkers om samen een gezonde lunch te nuttigen.


Waar de een in de keuken had gestaan voor belegde broodjes, had de ander een eigen gemaakte tonijn salade gemaakt. Ook de frisse meloen, de wraps en de havermout muffins gingen erin als zoete broodjes. Zo waren we even van ons bureau af, hadden we de tijd om bij te praten tussen de vakanties door met als bonus een heerlijke, gezonde lunch. 

Zo blijven wij van PDC vitaal aan boord.

Meer informatie & vitaliteitsscan
PDC is ervan overtuigd dat een vitaliteitsbeleid en een RI&E, mits zorgvuldig uitgevoerd én onderhouden, een positieve invloed heeft op de gezondheid van de werknemer en daarmee bijdraagt aan groter werkplezier. We nodigen daarom iedereen uit om contact met ons op te nemen voor het intakegesprek. We komen graag bij je langs!

PDC is bereikbaar op 085- 4444 330 of via post@pdcveghel.nl. Voor meer informatie kijk dan op onze special RI&E pagina of doe de PDC Vitaliteitsscan!