Vitaal aan boord | Hoe regelen we dat bij PDC?

Met enige regelmaat informeren we onze klanten over over het nut van vitaliteit voor en van je medewerkers en de voordelen ervan. Zelf maken we natuurlijk ook bewust vitale keuzes op kantoor en daarbuiten. Maar welke maatregelen nemen we dan? In de komende periode laten we zien wat wij doen. Sinds 2,5 week plankt iedereen elke dag. We zijn gestart met een 0,5 minuut en nu op dit moment houden we het al 1 minuut vol.

 

We hebben binnen ons team een doel voor ogen, namelijk gezamenlijk 5 minuten planken. De eindstreep staat op eind oktober. Gezien de stijgende lijn van afgelopen week zijn we ervan overtuigd dat dit gaat lukken. We houden jullie hiervan op de hoogte natuurlijk. Naast het opgebouwde uithoudingsvermogen zijn er ook al andere voordelen, namelijk het is een goed begin van de dag of een mooie mini-pauze, het is op afstand bij thuiswerken ook te doen, we doen dit gezamenlijk als groep en we stimuleren elkaar om door te zetten dus voor de onderlinge teamgevoel is het ook een aanrader.

Naast deze voordelen willen we natuurlijk ook het goede voorbeeld geven als HR-adviesbureau en gecertificeerde arbodienst. We weten hoe goed bewegen is voor de algehele gezondheid en met name stress. Door allerlei redenen verdwijnt soms je eigen gezondheid makkelijker naar de achtergrond. Maar wie langer wil leven zorgt voor voldoende beweging, juist als je gevoelig bent voor stress.  eWetenschappelijk is het zelfs aangetoond dat je lichaam meer stofjes produceert die je stressgevoel afremmen en val je makkelijker in slaap door de beweging die je krijgt. Al met al zegt PDC : Blijf samen gezond en veilig aan boord.

Meer informatie & vitaliteitsscan
PDC is ervan overtuigd dat een vitaliteitsbeleid en een RI&E, mits zorgvuldig uitgevoerd én onderhouden, een positieve invloed heeft op de gezondheid van de werknemer en daarmee bijdraagt aan groter werkplezier. We nodigen daarom iedereen uit om contact met ons op te nemen voor het intakegesprek. We komen graag bij je langs!


PDC is bereikbaar op 085- 4444 330 of via post@pdcveghel.nl. Voor meer informatie kijk dan op onze special RI&E pagina of doe de PDC Vitaliteitsscan!