PDC BHV Herhalingstraining | 2 & 16 september 2020 (VOLGEBOEKT)

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. De herhaling bedrijfshulpverlening voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de 1-daagse herhaling bedrijfshulpverlening behoud de cursist een geldig bedrijfshulpverlening certificaat conform de richtlijnen van het NIBHV en een geldig certificaat conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). PDC heeft twee data ter beschikking, namelijk op woensdag 2 en 16 september 2020. Vanaf heden kun jij je inschrijven!

PDC biedt een e-Learning variant aan waarbij een deel thuis kan worden voorbereid + getoetst en een deel op locatie zal worden gevolgd. 1 dagdeel zullen er testen thuis worden gemaakt en 1 dagdeel zal de praktijk worden geoefend op locatie. Met deze 1-daagse Herhalingstraining Bedrijfshulpverlener kunnen alle deelnemers zijn of haar kennis en vaardigheden weer op het vereiste niveau worden gebracht. De deelnemer heeft aan het einde van de training geoefend met alarmering, brandbestrijding, ontruiming, en levensreddende handelingen waarbij de vaardigheden in gebruik AED ook weer getoetst.

Update 18-8: Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de BHV Herhalingstraining op 2-9 en 16-9. PDC zal binnenkort nieuwe data communiceren. Wil je je op een wachtlijst inschrijven, mail dan info@pdcveghel.nl t.a.v. Karin.

Programma
De opleidingsduur van de basistraining BHV bedraagt  in totaal 1 dag, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. De herhalingstraining BHV wordt afgesloten met een toets. Als beide onderdelen met een voldoende resultaat wordt afgesloten ontvangt de deelnemer het certificaat.

Datum & tijd
Vanwege de verwachte grote animo heeft PDC twee data ter beschikking, namelijk woensdag 2 september en woensdag 16 september van 13:00 – 17:00uur. 


Locatie
Hoogstraat 5c te Veghel.

Kosten
Voor deze 1-daagse herhalingstraining zijn de kosten € 195,00 (exclusief BTW) per persoon. Deze prijs is inclusief een handout, certificaat, koffie, water en thee.

Groepsgrootte
De training vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 8 personen. Vanwege de RIVM maatregelen houden we de groepen voor de training bewust wat kleiner om zo voldoende afstand te kunnen waarborgen.

Schrijf je direct in voor de BHV training
Inschrijven kan via post@pdcveghel.nl t.a.v. Karin. Uiterste inschrijfdatum is donderdag 20 augustus aanstaande. Heb je vragen over de BHV training, bel dan naar 085 – 4444 330.