Veilig aan boord | Hoe regelen we dat bij PDC?

Met enige regelmaat informeren we onze klanten over over het nut en de laatste wet- en regelgeving rondom veiligheid en het duurzaam borgen ervan. Zelf zijn we natuurlijk ook bezig met het toepassen van veiligheid binnen PDC. Maar welke maatregelen nemen we dan? In de komende periode laten we zien welke preventieve zaken we inzetten. Vandaag hebben we het met je over onze extra ingezette applicatie ZIVVER en online werkomgeving Office 365.

PDC werkt met ZIVVER omdat we als gecertificeerde arbodienst & salarisadministratie hoge eisen stellen aan het veilig stellen en werken met gevoelige data. 

ZIVVER is een dienst waarmee iedereen ter wereld makkelijk én veilig informatie kan uitwisselen, zoals emails en de bijlages die we versturen. Zo helpt ZIVVER privacy te beschermen en datalekken te voorkomen. Wat natuurlijk voorop staat in onze dienstverlening van en naar onze klanten en hun medewerkers.

Sinds enige tijd werkt PDC met Office 365. Ook heeft het voordeel van de veiligheidsvoorzieningen meegespeeld om een keuze te maken. Wanneer we op locatie werken bij een klant, werken we net zo veilig als op kantoor. Want de voorzieningen in Office 365 gaan ver, namelijk op gebied van de Fysieke beveiliging datacenters Microsoft, de gegevens beveiliging, de gebruikersopties en de beheerdersopties zijn uitgebreid en beter controleerbaar.

Veilig en gezond kunnen werken is de basis van elke werkgever- en werknemersrelatie. Daar heeft iedereen baat bij en komt in vele vormen toegepast op elk bedrijf. Hierover zijn afspraken gemaakt met elkaar in de wet, namelijk de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Werkgevers en werknemers zijn samen verantwoordelijk voor het gezond en veilig werken en voor de invulling van deze wet in de eigen organisatie of branche.

Meer informatie & vitaliteitsscan
PDC is ervan overtuigd dat een RI&E, mits zorgvuldig uitgevoerd én onderhouden, een positieve invloed heeft op de gezondheid van de werknemer en daarmee bijdraagt aan groter werkplezier. We nodigen daarom iedereen uit om contact met ons op te nemen voor het intakegesprek. We komen graag bij je langs!

PDC is bereikbaar op 085- 4444 330 of via post@pdcveghel.nl. Voor meer informatie kijk dan op onze special RI&E pagina of doe de PDC Vitaliteitsscan!