Talent aan boord bij PDC | Ellen aan het woord | #pdclovestalent

PDC zet de deuren open om binnen te kijken en dan niet zozeer gericht op ons zakelijk talent, maar het talent en onze passie buiten de PDC werktijden. Van de ene verbouwende collega naar de andere. Het bruggetje is hierdoor snel gemaakt naar onze 4e collega. Wanneer je aan interieur en styling denkt, zeg je Ellen! Zij zit nu midden in een verbouwing. Kleuren, vloeren, tegels, kranen, ze wordt overal dolenthousiast van en keuzes maken is voor haar geen probleem. Haar talent is het hebben van oog voor detail. Wat ze ook vaak toepast op haar werk. Ze weet feilloos de laatste trends eruit te pikken of een juiste interieurmatch te maken.

Ellen verzorgt bij PDC onder andere de salarisadministratie, wat erg nauwgezet werk is en waar haar haviksoog goed van pas komt. Bij de verbouwing van de badkamer heeft ze met haar vloertegels ook op haar wanden laten tegelen. In eerste instantie was ze niet helemaal zeker over hoe het zou uitpakken. Ergens had ze wel bedacht dat dit een eyecatcher zou zijn. En nu het af is, is ze superblij met het eindresultaat. En als kers op de taart krijgt ze ter bevestiging van iedereen complimenten. Hieronder een glimp van haar verbouwingspareltje.

De tip die Ellen wil meegeven is 'Ben niet bang om voorloper te zijn op de trends en hiermee dus af te wijken van het gemiddelde. Uiteindelijk weet je heel goed wat je mooi vindt'. En zo is het ook met werk natuurlijk. Als je weet wat goed bij je past, ga daar dan ook voor.

PDC houdt van talent en de ontwikkeling ervan. We kijken graag met je mee rondom het binden en boeien van jouw personeel voor de lange termijn. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig wat het talent is binnen jouw team. Stuur jouw talent door naar ons via ons Instagram account en gebruik de #pdclovestalent!

Meer informatie over talent en HR
Op www.pdcveghel.nl/talentcentrum zijn er meerdere programma’s om te doorlopen zoals ontwikkelingsprogramma’s, coachingtrajecten en outplacementtrajecten. We nemen graag de tijd om met je mee te kijken wat jouw wensen zijn als leidinggevende of als medewerker. Neem contact met ons op via 085 - 4444 330 of mail ons via info@pdcveghel.nl.