Talent aan boord bij PDC | Gwen aan het woord | #pdclovestalent

PDC zet de deuren open om binnen te kijken en dan niet zozeer gericht op ons zakelijk talent, maar het talent en onze passie buiten de PDC werktijden. Vorige week bespraken we het talent van onze Maaike, de hardloopster van PDC, en Karin de wandelaar binnen PDC. Vandaag stellen we Gwen aan jullie voor: de vroege vogel van het stel en degene onlangs een grote verbouwing heeft afgerond.

Tot voor kort zat Gwen in de verbouwing want eind mei heeft zij intrek genomen in de nieuwe woning. Vanaf begin september tot en met december zijn zij en haar vriend met behulp van familie en vrienden gestart aan het slopen van het interieur (van de zolder tot aan de kelder) van de woning. Sinds medio december zaten ze in de opbouwfase en zijn ze eind mei verhuisd. Nu is ze voor 90% met de klussen en kan ze het huis een thuis maken.

Met de verbouwing kwam haar plan- en communicatietalent goed van pas. Doordat de aannemer de verbouwing casco heeft opgeleverd waren zij in de lead rondom het contact met de leveranciers en zochten ze veel zaken zelf uit. Dan is het wel prettig dat je overzicht houden kan en kritisch bent op je planning.

Tip van Gwen: ‘Dat plannen me op het lijf is geschreven wist ik al, maar blijf die planning ook bijstellen en ruim nemen. En waar mogelijk hergebruik de gesloopte materialen uit je huis. De houten balken uit onze vloer zijn deels hergebruikt om de bekisting voor de fundering te maken. Bespaart kosten en materialen + het is uiteindelijk ook goed voor het milieu.’

PDC houdt van talent en de ontwikkeling ervan. We kijken graag met je mee rondom het binden en boeien van jouw personeel voor de lange termijn. Wij zijn natuurlijk ook nieuwsgierig wat het talent is binnen jouw team. Stuur jouw talent en gebruik de #pdclovestalent!

Meer informatie over talent en HR
Op www.pdcveghel.nl/talentcentrum zijn er meerdere programma’s om te doorlopen zoals ontwikkelingsprogramma’s, coachingtrajecten en outplacementtrajecten. We nemen graag de tijd om met je mee te kijken wat jouw wensen zijn als leidinggevende of als medewerker. Neem contact met ons op via 085 - 4444 330 of mail ons via info@pdcveghel.nl.