PDC Kennistafel | Inzicht & toepassing van het nieuwe arbeidsrecht: de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Dat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in aantocht is, zal vast geen verrassing voor u zijn. Met de WAB wil de overheid flexwerken minder interessant maken en juist contracten voor onbepaalde tijd stimuleren. Maar waar moet u nu allemaal precies rekening mee houden als ondernemer? Wat verandert er voor u? En wat is het verschil in cijfers wanneer u bijvoorbeeld iemand voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd in dienst neemt? PDC nodigt u uit voor deze interactieve bijeenkomst op 23 januari 2020.

Aan de hand van diverse voorbeelden krijgt u inzicht in de nieuwe wetgeving. In onderstaand programma staan de onderwerpen die behandeld worden. Leg de vragen die u heeft vooraf aan ons voor. Wij zullen de antwoorden proberen mee te nemen in de bijeenkomst.

Programma

  • De ketenregeling:
  1. Einde arbeidsovereenkomst
  2. Ontslag
  3. Transitievergoeding
  • Oproepcontract
  • Flexibele WW-premie
  • Payrolling


Datum
Donderdag 23 januari 2020

Locatie
Businesscentrum Frisselstein
Frisselsteinstraat 5 – 0.17
5461 AD Veghel

Tijdstip
14.45 uur: inloop
15.00 uur: aanvang bijeenkomst
17.00 uur: einde bijeenkomst

Doelgroep
HR Managers, salarisadministrateurs, controllers, ondernemers/ eigenaren van bedrijven met personeel.

Kosten
Deelname aan de bijeenkomsten is voorbehouden aan relaties van PDC. Relaties van PDC kunnen kosteloos deelnemen. Aan externe partijen worden kosten doorberekend namelijk € 75,-. Bij annulering of no-show worden wel organisatiekosten in rekening gebracht te waarde van € 50,-.

De essentie van onze kennistafel is het  verbinden op inhoud in een kleinschalige en vertrouwelijke omgeving en u met praktijkgerichte tips naar huis te laten gaan.

Inschrijven
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld vooraf aan! Dit kan via info@pdcveghel.nl ter attentie van Gwen. Wilt u meer weten over de bijeenkomst, dan kunt u ons ook persoonlijk vragen stellen via 085 – 4444 330.

Graag tot 23 januari 2020!