PDC BHV Herhalingstraining | Dinsdag 10 december 2019

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht de tot BHV-er opgeleide medewerkers, conform de gestelde eisen, qua kennis en vaardigheid op peil te houden. De herhaling bedrijfshulpverlening voldoet aan de gestelde eisen. Door het volgen van de herhaling bedrijfshulpverlening behoud de cursist een geldig bedrijfshulpverlening certificaat conform de richtlijnen van het NIBHV en een geldig certificaat conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Op dinsdag 10 december 2019 organiseert PDC deze training en kunt u zich vanaf heden inschrijven!

PDC biedt een 1-daagse Herhalingstraining Bedrijfshulpverlener aan. Met deze training brengen alle deelnemers zijn of haar kennis en vaardigheden op het vereiste niveau. De deelnemer heeft geoefend met alarmering, brandbestrijding, ontruiming, en levensreddende handelingen waarbij de vaardigheden in gebruik AED ook weer getoetst.

Programma
De opleidingsduur van de basistraining BHV bedraagt 1 dag, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. De herhalingstraining BHV wordt afgesloten met een toets. Als beide onderdelen met een voldoende resultaat wordt afgesloten ontvangt de deelnemer het certificaat.

Datum & tijd
Dinsdag 10 december 2019 van 13:00 – 21:00uur.

Locatie
Frisselsteinstraat 5 te Veghel.

Kosten
Voor deze 1-daagse herhalingstraining zijn de kosten € 195,00 (exclusief BTW) per persoon. Deze prijs is inclusief een handout, certificaat en koffie, thee, water + een broodje met soep.

Groepsgrootte
De training vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 15 personen.

Schrijf je direct in voor de BHV training
Inschrijven kan via post@pdcveghel.nl t.a.v. Gwen. Uiterste inschrijfdatum is vrijdag 22 november aanstaande. Heeft u vragen over de BHV training, bel dan naar 085 – 4444 330.