10 redenen om over te stappen naar de andere arbodienstverlener (van PDC) - reden 1 t/m 3

Het is weer de tijd van het jaar: werkgevers kunnen hun arbodienst voor 1 oktober (pro forma) opzeggen om per 1 januari te kunnen overstappen naar een nieuwe arbodienst. Bent u werkelijk tevreden over uw arbodienst? Weet u wat andere diensten aanbieden? En welk soort dienstverlening zoekt u eigenlijk? Om u op weg te helpen: hieronder presenteert PDC tien redenen om over te stappen naar een andere arbodienstverlener. Bijvoorbeeld die van PDC.

Reden nummer 2 | Landelijke dekking goede bedrijfsartsen
Traditionele arbodiensten werken met een standaard contract. Dus bij elke ziekmelding wordt steeds dezelfde actie genomen. Maar elk bedrijf heeft natuurlijk zijn eigen cultuur en afspraken. En niet elke ziekmelding is weer anders en vraagt juist om maatwerk. In totaal heeft PDC klanten in 35 verschillende branches. PDC realiseert en levert maatwerk zodat de samenwerking soepel en passend bij uw organisatie verloopt. Op werkgevers- en werknemersniveau.  Wilt u dat PDC bij een verzuimmelding direct actie onderneemt? Dan doen we dit. Wilt u liever even wachten gezien de omstandigheden, dan gaan we hierin mee.

Reden nummer 2 | Landelijke dekking goede bedrijfsartsen
Bij PDC werken we alleen met BIG-registreerde BDA’s verspreid door heel Nederland. Een goede bedrijfsarts is in onze ogen bekwaam in het beoordelen van verzuim; is het ziekte of speelt er iets anders? De bedrijfsarts luistert naar zowel naar u  als werkgever, als werknemer en gaat onpartijdig te werk. Hij geeft adequate adviezen, waarbij hij de wetgeving in acht neemt maar zeker ook gaat voor een snelle terugkeer op de werkvloer. Naast dat het prettig is om kennis te maken met de bedrijfsarts en wanneer wenselijk maken we dit ook mogelijk bij PDC.

Reden nummer 3 | Verzuimsysteem
Om het verzuimtraject van een medewerker te kunnen volgen wilt u natuurlijk met enige regelmaat gebruik maakt van het verzuimsysteem van de arbodienst. PDC werkt met een Verzuimportaal wat gebruiksvriendelijk is, veel gemak geeft, AVG-proof is en een duidelijk overzicht biedt van het verzuim binnen uw onderneming. We nemen de inrichting van het verzuimportaal uit handen. Of we kunnen u hierbij helpen. PDC informeert u daarom goed over het verzuimsysteem zodat u het optimaal kunt benutten.

Tevens bieden we een demo omgeving aan zodat u deze vooraf aan uw keuze kunt bekijken en testen.


fsbfjdsbfjksdbfkjsdbfskdjfbksdjbfhsdkjbfhskjdbgsdjgbksjdbgkjdxbgkdjfgvbdkjfgbsdfjkfbgdsfj