Gratis second opinion van PDC uit eerste hand

Langdurige en ingewikkelde verzuimgevallen: ze roepen vaak veel vragen op. Juist in zo’n situatie snakt u vast weleens naar een second opinion. Naar de visie van een andere verzuimregisseur of bedrijfsarts. Maar waar kunt u die krijgen? Het antwoord is eenvoudig: bij ons. Gratis nog wel. Hoort u dat goed? Jazeker, bij ons is het eerste advies gratis.

Bevalt onze werkwijze en is ons advies een schot in de roos, dan kunt u in de maand september vrijblijvend opzeggen bij uw huidige arbodienst. U heeft dan drie maanden de tijd om uw definitieve keuze te maken en kunt – als u voor PDC kiest – per 1 januari 2020 met ons samenwerken.
 
Bel ons voor een second opinion
Dit kan tijdens onze telefonische spreekuren op:

  • Maandag 2 september 9.00 – 10.00 uur
  • Maandag 9 september 9.00 – 11.00 uur

Onze bedrijfsarts en de verzuimregisseur zitten klaar om met u in gesprek te gaan over uw casus. U krijgt een advies dat u direct kunt toepassen in de praktijk.

Zet de volgende stap naar grondig verzuimadvies

  1. Zet onze telefonische spreekuren in uw agenda.
  2. Verzamel de informatie over de casus.
  3. Bel tijdens een van onze spreekuren naar 085-4444 330 en geef aan dat u belt voor het gratis consult van de bedrijfsarts of verzuimregisseur. U wordt dan doorverbonden. Is de bedrijfsarts niet direct beschikbaar? Dan noteren we uw gegevens en bellen we u terug op een moment dat u goed uitkomt.

Bent u niet in de gelegenheid om te bellen tijdens onze spreekuren? Stuur dan een e-mail naar verzuim@pdcveghel.nl en we prikken samen een ander contactmoment.

Wie is PDC en wat voegen we toe?
PDC is een gecertificeerde arbodienst die het in 99,5% van de gevallen bij het juiste eind heeft qua aanpak. In tien jaar hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd en al vele ondernemers concrete oplossingen geboden.

Onze arbodienstverlening hoort bij de verzuim(preventie)tak die PDC met veel passie en succes uitvoert. Onze kracht? Snel schakelen, problemen adequaat oplossen – of liever nog: vóór zijn – en meedenken over de ontwikkeling van een duurzame visie op vitaliteit binnen uw bedrijf. En niet te vergeten: onze complete dienstverlening. PDC is namelijk een fullservice HR-adviesbureau.

Als adviseur en sparringpartner zorgen wij ervoor dat uw verzuim- en HR-zaken helemaal op orde zijn. Met de keuze voor onze arbodienst (of meer opties uit ons uitgebreide dienstenpakket) heeft ú weer tijd én handen vrij om te ondernemen.

Contact met PDC
Voor vragen of vrijblijvend advies kunt u ons bereiken via 085 - 4444 330 of per mail via post@pdcveghel.nl.

Met vitale groet,

Het PDC team