PDC Webinar | Burn-out nog steeds een taboe! 4 tips om al vandaag dit taboe te doorbreken | 26 maart 2019

Nog steeds weten veel werkgevers niet om te gaan met een burn-out. Er rust, ook nog in 2019, bij heel veel organisaties een taboe op dit onderwerp. Om openlijk over dit thema te praten, vinden we maar lastig. Terwijl het aantal medewerkers met burnout gerelateerde klachten blijft stijgen. Het zit er dik in dat u er als HR-manager of ondernemer mee te maken krijgt. Daarom bespreken wij tijdens dit webinar met u over de ontwikkelingen rondom het fenomeen burnout en geven wij u graag tips. Schrijf u vandaag nog in voor het webinar op 26 maart.

Inmiddels ervaart 1 op de 6 medewerkers (16%) burn-out klachten. Juist het niet bespreekbaar maken van dit onderwerp draagt ertoe bij dat mensen onnodig uitvallen en voor een langere duur van de ziekteperiode. Wat mag u wettelijk gezien vragen of vastleggen in uw personeelsdossier? En zijn er zaken waardoor u uitval wegens een burn out kunt ondervangen?

Inschrijven webinar
PDC organiseert elke 4e dinsdag van de maand een webinar en duurt ongeveer 30 minuten. Dit webinar is op dinsdag 26 maart en start om 12:00 tot 12:30uur. Schrijf u via deze link of stuur een mail naar post@pdcveghel.nl. Deelname is gratis.