Persbericht | PDC de enige gecertificeerde arbodienst in Meierijstad

Vanaf heden mag Personeel Diensten Centrum Veghel zich een gecertificeerde arbodienst noemen. De arbodienst van PDC is gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance volgens de norm Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten.

‘In mei 2018 zijn we aan dit proces gestart en op 21 december 2018, net voor de feestdagen, na de laatste audit, werd het groene licht gegeven. De feestdagen werden ingeluid met een fles champagne om deze mijlpaal te vieren!’ vertelt directeur Anja Lawera. “De keuze om een gecertificeerde arbodienst te willen zijn, is tweeërlei. De Arbowet verplicht bedrijven dat ze zich laten ondersteunen door een gecertificeerde arbodienst. Werken volgens een kwaliteitssysteem zorgt voor een nog betere verzuimbegeleiding.”, aldus Lawera. 

Focus op de toekomst
In april van dit jaar bestaat PDC 10 jaar. Het behalen van het arbodienst certificaat markeert de volgende stap in de ontwikkeling van PDC. Onze focus ligt op een consistente groei.

PDC is reeds landelijk actief vanuit Veghel, Son, Rotterdam, Maasbree, Den Bosch, Heythuysen, Nijmegen, Groningen, Amsterdam en Den Haag. En wat PDC betreft mag deze tendens zich nog verder voortzetten. ‘Op naar de volgende 10 jaar!’.Noot voor de redactie
Met PDC heeft de ondernemer een antwoord op alle personeelszaken. PDC ondersteunt en ontzorgt met haar dienstverlening de ondernemer op het personele vlak. PDC is professioneel in personeelszaken!

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot mevrouw G. Lawera, Communicatie medewerker bij PDC, te bereiken via 06-2428 2167 of gwen@pdcveghel.nl. Of kijk op www.pdcveghel.nl.