PDC Webinar | Ontstress uw afdeling! Fris na de kerst aan de slag! | 4 december 2018

De feestdagen staan voor de deur. U legt de laatste hand aan de verslaglegging van de functioneringsgesprekken en uw personeel maakt zich klaar voor een aantal dagen of twee weken vrij. U hoopt dat na deze periode iedereen weer uitgerust is en bevlogen (lees: productief) aan de slag gaat. Maar het effect hiervan heeft niet bij iedereen een lange termijn effect. En juist hierover wil PDC u enkele tips geven. Hoe zorgt u ervoor dat men na de genoten vakantie fris blijft en productief is op het werk voor een lange termijn. Wilt u meer weten? Schrijf u dan in voor het webinar op dinsdag 4 december om 12:00uur.

Gezonde werkdruk leidt tot geweldige prestaties, maar een structureel te hoog stressniveau leidt tot burnout klachten en uiteindelijk ziekteverzuim. In dit gratis webinar bespreken we:

  • Hoe ontstresst u als manager uw afdeling of team?;
  • Leert u wat de grootste stressfactoren zijn;
  • Geven we u tips om het stressniveau van uw afdeling te verminderen;

Inschrijven webinar
PDC organiseert elke eerste dinsdag van de maand een webinar. Dit webinar is op dinsdag 4 december en start om 12:00 tot 12:30uur. Schrijf u via deze link of stuur een mail naarpost@pdcveghel.nl. Deelname is gratis.