PDC BHV Basistraining | Woensdag 23 & 30 januari 2019

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verplicht een aantal medewerkers op te leiden tot bedrijfshulpverleners, de RI&E is hierbij een bepalende factor voor het aantal opgeleide bedrijfshulpverleners. Met het volgen van de training Basis bedrijfshulpverlening en met goed gevolg afsluiten van deze cursus ontvangt de cursist een geldig diploma bedrijfshulpverlening conform de richtlijnen van het NIBHV. Deze cursus is ook gecertificeerd door het CCV. Op woensdag 23 & 30 januari 2019 organiseert PDC deze twee daagse training en kunt u zich vanaf heden inschrijven!

Na het volgen van deze opleiding kan de deelnemer intern alarmeren, brandbestrijding en ontruimingen begeleiden dan wel zelfstandig uitvoeren. Maar ook levensreddende handelingen uitvoeren zoals reanimatie, AED gebruik, herkennen van ziektebeelden, wonden verzorgen en inschatten van de situatie.

Programma
De opleidingsduur van de basistraining BHV bedraagt 2 dagen, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Voor de basis BHV training ontvangt de deelnemer een diploma conform de richtlijnen NIBHV, en wordt de inschrijving door ons ingediend. Voor het volgen van deze basis training bedrijfshulpverlener behoeft de cursist geen vooropleiding te hebben genoten.

Datum & tijd
Woensdag 23 januari & 30 januari 2019 van 13:00 – 21:00uur.

Locatie
Frisselsteinstraat 5 te Veghel.

Kosten
Voor deze 2-daagse training zijn de kosten € 175,00 (exclusief BTW) per persoon per dag. Deze prijs is inclusief een handout, certificaat en koffie, thee, water + een broodje met soep.

Groepsgrootte
De training vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 15 personen.

Schrijf je direct in voor de BHV training
Inschrijven kan via post@pdcveghel.nl t.a.v. Gwen. Uiterste inschrijfdatum is aanstaande vrijdag 21 december 2018 aanstaande. Heeft u vragen over de BHV training, bel dan naar 085 – 4444 330.