PDC Webinar | Verzuim door risicogedrag. Wat kunt u er tegen doen? | 6 november om 12:00 uur

Afgelopen maandag 22 oktober gaf Anja van PDC een presentatie bij een ondernemersvereniging over het thema Verzuim door risicogedrag. Denk hierbij aan medewerkers die uitvallen als gevolg van schulden of een verslaving. Door reacties en vragen vanuit de aanwezige ondernemers concluderen we dat dit onderwerp een actueel onderwerp is bij bedrijven. Daarom organiseren we op dinsdag 6 november om 12:00uur een webinar. Tijdens dit webinar bespreken we hoe u dit kan herkennen, bespreekbaar kan maken en waar u toe verplicht bent als bedrijf. Schrijf u vrijblijvend in voor het webinar!


Niet alleen moeten mensen langer doorwerken, de functie die zij nu bekleden bestaan misschien over 5 jaar niet eens meer. Bedrijven willen investeren in hun medewerkers, maar dan moet het een toegevoegde waarde opleveren, De 24 uurs economie raakt niet alleen het bedrijf, maar heeft ook invloed op de medewerkers. Werk en privé zullen steeds meer met elkaar verweven raken. Kortom hoe houd u uw bedrijf en uw medewerkers vitaal voor de nabije toekomst.

Verzuim door risicogedrag is een bestaand probleem en het tegenovergestelde van een vitale medewerker. Soms gebeurt dit buiten iemands schuld om en zegt het niets over de capaciteiten van de medewerker. Desalniettemin heeft het impact op uw organisatie en de productiviteit van een personeelslid. Links- of rechtsom bent u als werkgever verantwoordelijk. Daarom is het van belang de signalen te herkennen en hierop te acteren.

PDC loopt samen met u tijdens het webinar van 6 november a.s. de signalen, de gesprekstechnieken en de mogelijk te nemen stappen door.

Waar?
Op kantoor of thuis via uw laptop of ander mobile device zoals uw mobiele telefoon met internetverbinding.

Voor wie?
Directie, leidinggevenden,  HR professionals en alle anderen betrokken bij het onderwerp Vitalteit & Duurzame Inzetbaarheid.

Wat voegt het toe?
Door de verkregen informatie wordt uw kennis vergroot en helpt het u bij het vertalen naar de praktijk. Heeft u behoefte aan meer diepgang, dan bieden wij u de mogelijkheid om na het webinar later in dezelfde maand deel te nemen aan onze workshop op 15 november aanstaande.

Waar schrijf ik me in?
Schrijf u in via deze link en registreer u vandaag nog met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Heeft u nog vragen dan kunt u ons bereiken via 085 - 4444 330.