Werktafel | Stop met duurzame inzetbaarheid maar creëer vandaag uw eigen bevlogen medewerkers! | 15 november 2018

Duurzame Inzetbaarheid. Voor de ene onderneming een uitgesproken wens, voor de ander het nieuwste HR speeltje waar alleen marketing garen bij spint. Je voert het niet even snel in zodat je jezelf duurzaam inzetbaar kan noemen. Het is ook niet enkel bedoeld om medewerkers bevlogen te laten zijn. Duurzaam Inzetbaarheid is een lange termijn visie uitdragen en is integraal op diverse gebieden binnen uw organisatie verweven. Natuurlijk kunt u alle tips, tricks en wetenschappelijke artikelen online vinden. Maar dat maakt nog geen uitgewerkt en in de praktijk gebracht plan. De realiteit is dat er geen standaardoplossing is voor het implementeren van duurzame inzetbaarheid. PDC gaat in een selecte groep met u aan de slag om een op maat gemaakt plan op te stellen. Dit doen wij tijdens onze werktafel op donderdag 15 november 2018. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!

Duurzame inzetbaarheid eventjes inpassen in de dagelijkse routine komt zoals u zelf wel weet komt niet vanzelf. Als op maandagochtend de werkweek aanvangt, beginnen de dagelijkse besognes weer: een medewerker die zich weer ziek heeft gemeld, u krijgt de melding dat die adviseur er nogal vaak de kantjes vanaf loopt enzovoort. Hoe neemt u de tijd om een beleidsplan op te stellen en hoe zorgt u ervoor dat dit in uw organisatie geïmplementeerd wordt?

Inhoud kennissessie
In deze sessie komt u te weten:

  • Wat duurzame inzetbaarheid op praktisch niveau is.
  • Hoe u als onderneming kan zorgen voor bevlogen medewerkers.
  • Welke kwaliteiten heeft u als leidinggevende nodig om dit effectief in zetten.
  • Welke doelstellingen u kunt verbinden vanuit uw bedrijf aan uw personeel.
  • Welke stappen u moet zetten om duurzame inzetbaarheid direct te implementeren.
  • Bovendien gaat u naar huis met een concreet op uw organisatie afgestemd actieplan.

 

Voor wie, waar en wanneer?
De kennissessie is bedoeld voor ondernemers, HR-professionals en leidinggevenden. De sessie vindt plaats op donderdag 15 november van 13:00 – 17:00 uur in Veghel. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u vandaag nog in.

Kosten
Deelname aan de werktafel bedragen € 175,- (exclusief BTW) per deelnemer.

Wat deelnemers zeggen
Deelnemers hebben de workshop gewaardeerd met een gemiddeld cijfer 8. Twee quotes van eerdere deelnemers zijn: “De workshop gaf mij concrete handvatten m.b.t. bevlogenheid waar je in de praktijk mee aan de slag kunt.” en “Op een heldere wijze werden er mij tools gegeven die ik ga inzetten in mijn organisatie.”

Inschrijven
Inschrijven kan door het sturen van een mail naar post@pdcveghel.nl, o.v.v. Werktafel D.I. op 15 november, t.a.v. Gwen. Of door te bellen naar 085 – 44 44 330.