PDC Kennistafel - 'Duurzame Inzetbaarheid begint bij een bevlogen medewerker!' - 26 oktober 2017

Duurzame Inzetbaarheid. Veel werkgevers zijn hier zeer positief over en willen dit toegepast zien in het bedrijf. Zeker op het gebied van ‘de’ bevlogen medewerker. Zo’n medewerker die energie heeft en geeft aan het team, bewust omgaat met werktijd, wil groeien in zijn of haar functie en wil investeren in de toekomst. Die bevlogen medewerker, wat zouden we die graag organisatie breed willen terugzien. De realiteit is dat het implementeren van duurzame inzetbaarheid niet vanzelf komt. PDC brengt hier verandering in tijdens onze kennistafel op 26 oktober aanstaande. Wilt u weten hoe? Lees verder hier verder en schrijf u in voor onze sessie!


Dat de implementatie en het inpassen in de dagelijkse routine niet vanzelf komt ziet u op maandagochtend. Want die ene software engineer heeft zich weer ziekgemeld en u krijgt net de melding dat die adviseur er nogal vaak de kantjes vanaf loopt. Dit is niet de bevlogenheid waar u over nadacht toen u in de auto naar uw werk reed.

 

Kern
Dit is exact de kern van de kennissessie op 26 oktober aanstaande ´hoe krijgt en houdt u uw personeel bevlogen voor uw organisatie?’.

Inhoud kennissessie
In deze sessie komt u te weten:

  • Wat duurzame inzetbaarheid op praktisch niveau is.
  • Hoe u als onderneming kan zorgen voor bevlogen medewerkers.
  • Welke kwaliteiten heeft u als leidinggevende nodig om dit effectief in zetten.
  • Welke doelstellingen u kunt verbinden vanuit uw bedrijf aan uw bevlogen medewerker.
  • Welke stappen u moet zetten om duurzame inzetbaarheid direct te implementeren.
  • Gaat u naar huis met een actieplan.


Praktijkvoorbeelden
Naar aanleiding van een onderzoek bij een relatie van PDC en aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we aan de slag, zodat u na de kennissessie een vliegende start kan maken met duurzame inzetbaarheid. We geven u een actieplan waarmee u duurzame inzetbaarheid direct kan implementeren in uw organisatie.

Voor wie, waar en wanneer?
De kennissessie is bedoeld voor ondernemers, HR-professionals en leidinggevenden. De sessie vindt plaats op donderdag 26 oktober van 16:00 – 18:00uur in Son. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u vandaag nog in.

Inschrijven
Inschrijven kan middels het sturen van een mail naar post@pdcveghel.nl, t.a.v. Gwen.