Hoera! Het is een jongen!

Vanwege groei in werkzaamheden en opdrachten zocht PDC tijdens de zomermaanden naar versterking van het team. Voor ons stond als een paal boven water dat de ideale kandidaat passie moet hebben voor het HR vak en zich thuis voelt in de dynamische werkomgeving van PDC. Na een uitvoerige selectieprocedure kondigen we met trots aan dat er per 11 september een nieuwe medewerker in dienst treedt bij PDC. Lees hieronder meer over onze nieuwe medewerker!

 

Zijn naam is Stan Spierings, studeert Human Resources Management aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch. Tot een maand geleden heeft hij gewerkt bij Sligro Food Group als medewerker Talent Acquisition. Naast zijn bewezen kwaliteiten in het HR vak is Stan ook op een ander vlak een hoogvlieger te noemen. Hij heeft namelijk zijn brevet voor Ballonvaren behaald in  2017. En is daarmee de jongste ballonvaarder van Nederland.

Stan is op maandag en dinsdag aanwezig en is te bereiken via stan@pdcveghel.nl. Of via het centrale telefoonnummer 085 – 4444 330.